شرکت صنعتی سازه نگار از سال 1373 ، فعالیت خود را در بخش ساخت ادوات کشاورزی و به طور اختصاصی در زمینه تولید ادوات چغندر قند شروع به فعالیت کرده و در ابتدا با ساخت چغندرکن های ساده،  کولتیواتور و برگزن چغندر به طور رسمی وارد صحنه چغندرکاری ایران شد. در طول فعالیت این شرکت، همواره از نظرات کارشناسی و راهنمایی کشاورزان پیشرو بهره مند بوده و از آنها در راستای بهبود کار استفاده شده است.

با ورود بذرهای مونوژرم و بذرکاری های پنوماتیک، شرکت سازه نگار برای آماده کردن بستر بذر اقدام به ساخت دستگاه بد شیپر کرد.  و با بالا رفتن راندمان در کار و افزایش سطح زیر کشت و همین طور بالا رفتن هزینه های برداشت و سایر هزینه های زراعت،  این شرکت مبادرت به ساخت چغندرکن های دیسکی و بارکن چغندر نمود که در حال حاضر در اکثر نقاط ایران مشغول به کار میباشند. این شرکت کار بر روی دستگاه های مدرن تر و کارآمدتر را در برنامه خود دارد.      

شرکت سازه نگار همواره سعی داشته و خواهد داشت که در توسعه مکانیزاسیون ایران جایگاه ویژه ای داشته باشد. لذا بعد از سی سال تجربه عملی به این مسئله پی بردیم که یک سازنده ادوات کشاورزی باید به مسائل و مشکلات کاشت و داشت و برداشت در مزرعه و در حین کار نیز واقف باشد و اطلاعات کاملی از مکانیزاسیون عملی در اختیار داشته باشد و کار در شرایط مختلف را احساس و درک نماید تا بتواند نسبت به اصطلاح کمبودها و رفع معایب ادوات تولیدی خود با توجه به نیاز کشاورزان و مصرف کنندگان اقدام نماید و برای نیل به این اهداف تصمیم بر آن شد موارد زیر را در اولویت کاری خود قرار  دهیم :

   -   برقراری ارتباط نزدیک با کشاورزان در جهت کسب اطلاع از نیاز ها و مشکلات و پیشنهادها و انتقادهای سازنده آنها، چون به این اعتقاد رسیدیم بهترین مشاوران افتخاری همانا کشاورزان میباشند که در حین کار با تسلط کامل معایب و نواقص کار دستگاه ها را متوجه خواهند شد و با راهنمایی و انتقال اطلاعات مفید خود ما را در بهبود ادوات تولیدی یاری خواهند نمود. لذا این امر را با کمال علاقه پذیرفتیم که انتقاد و پیشنهاد پذیری میتواند عامل بهبود کیفیت کاری ما باشد.

   -   کسب اطلاعات صحیح و علمی و عملی از عملیات مزارع ما را بر آن داشت علاوه بر جمع آوری آموزه های کشاورزان از یک کارشناس اجرایی و مشاور وارد به مسائل کشاورزی و مکانیزاسیون بصورت دائم در جهت استفاده از دانش فنی و عملی ایشان چه در داخل کارخانه و در زمان ساخت و چه در مزارع در جهت راهنمایی، اصلاح و راه اندازی دستگاه های تولیدی استفاده نمائید.

در این رابطه از آقای مسعود سرهنگی که کارشناس علوم زراعی و چندین سال بعنوان چغندرکار و ذرت کار و مدیر عامل نمونه شرکت مکانیزاسیون انتخاب شده اند و بیش از سی سال تجربه اجرایی و کار با ادوات مختلف کشاورزی و کشت ردیفی دارند، به عنوان همکار دعوت نمودیم که علاوه بر اینکه در زمان ساخت ما را یاری مینمایند در راه اندازی و آموزش اکیپ های مربوطه و ترویج کشاورزی نوین و مکانیزه در مزارع نیز از دانش ایشان استفاده می نمائیم.

ما به ابن نتیجه رسیده ایم تولید یک دستگاه با کیفیت  و خوب زمانی در مزارع جواب مطلوب را خواهد داد که بدرستی و صحیح راه اندازی و آموزش داده شود، پس نیاز دیدیم از مهندس سرهنگی در راه اندازی دستگاه ها در مزارع و آموزش اکیپ های مربوطه و رانندگان و کشاورزان عزیز استفاده می نمائیم. چون این عمل علاوه بر آنکه ارتباط ما را با کشاورزان نزدیکتر و بیشتر میکند، عیب یابی و اصلاح کار ما را نیز سرعت می بخشد و استفاده صحیح از ادوات را نیز عملی می نماید.

حضور آقای سرهنگی در مزراع علاوه بر راه اندازی ادوات، راهنمایی های لازمه را برای اصلاح کشت های مناطق و ترویج فرهنگ به زراعی و استفاده بهینه از عوامل تولید و ادوات کشاورزی مرود لزوم انجام میدهد چون انجام کشت صحیح علاوه بر بالا بردن عملکرد در هکتار، استفاده از ادوات مکانیزه را در زمان داشت و برداشت سهل و آسان و با کمترین تلفات عملی می نماید.

ایشان علاوه بر موارد فوق در رابطه با نیازهای کشاورزان مناطق مختلف، اطلاعات لازم را به ما انتقال میدهند تا ما نسبت به طراحی و ساخت آن ادوات اقدام نمائیم و در آینده نزدیک چند دستگاه جدید را به مجموعه تولیدات خود اضافه خواهیم نمود .

 

 
 
  تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت  سازه نگار پارس می باشد